Tunelowe piece do wypieku pizzy SVEBA DAHLEN
   
PIECE DO WYPIEKU PIZZY SVEBA DAHLEN - TUNELOWE
 
   
Uniwersalny piec do wypieku pizzy w systemie tunelowym. Pozwala na uzyskanie wysokich wydajności produkcyjnych nieosiągalnych w tradycyjnych piecach półkowych. Wypiek w temperaturze do 400°C.
Regulacja czasu wypieku. Każda komora jest osobno sterowana.

 
   
Opis:
  • Osiągalny w dwóch standardowych szerokościach.
  • Wymiary taśm dopasowane do wypieku większości rozmiarów pizz.
  • Konstrukcja wykonana ze stali kwasoodpornej.
  • Prosty w utrzymaniu czystości zarówno na zewnątrz jak i wewnątrz komór wypiekowych.
  • Ciekłokrystaliczny panel sterujący z możliwością programowania receptur wypiekowych.
  • Panel posiada menu w języku polskim.
  • Bardzo cicha praca podczas wypieku.
Dane techniczne:
  • Szerokość i długość taśmy: 900 x 1750mm
  • Powierzchnia wypiekowa: 0,76m2
  • Wysokość komory: 90mm
  • Temperatura maksymalna: 400°C
  • Zasilanie / Moc: 400V / 22,5kW
Panel dotykowy

Regulacja ciepłoty góry i dołu komory wypiekowej.
Czas wypieku od 2 do 10 min.
Panel jest prosty w użyciu i pozwala także na wybór zapisanych potraw.