EnglishCzechFrenchGermanNorwegianPolishRussianSwedishLatvianLithuanianSlovakSlovenianUkrainianBelarusian
Tunelowe piece do wypieku pizzy SVEBA DAHLEN
   
PIECE DO WYPIEKU PIZZY SVEBA DAHLEN - TUNELOWE
 
   
Uniwersalny piec do wypieku pizzy w systemie tunelowym. Pozwala na uzyskanie wysokich wydajno┼Ťci produkcyjnych nieosi─ůgalnych w tradycyjnych piecach pó┼ékowych. Wypiek w temperaturze do 400°C.
Regulacja czasu wypieku. Ka┼╝da komora jest osobno sterowana.

 
   
Opis:
  • Osi─ůgalny w dwóch standardowych szeroko┼Ťciach.
  • Wymiary ta┼Ťm dopasowane do wypieku wi─Ökszo┼Ťci rozmiarów pizz.
  • Konstrukcja wykonana ze stali kwasoodpornej.
  • Prosty w utrzymaniu czysto┼Ťci zarówno na zewn─ůtrz jak i wewn─ůtrz komór wypiekowych.
  • Ciek┼éokrystaliczny panel steruj─ůcy z mo┼╝liwo┼Ťci─ů programowania receptur wypiekowych.
  • Panel posiada menu w j─Özyku polskim.
  • Bardzo cicha praca podczas wypieku.
Dane techniczne:
  • Szeroko┼Ť─ç i d┼éugo┼Ť─ç ta┼Ťmy: 900 x 1750mm
  • Powierzchnia wypiekowa: 0,76m2
  • Wysoko┼Ť─ç komory: 90mm
  • Temperatura maksymalna: 400°C
  • Zasilanie / Moc: 400V / 22,5kW
Panel dotykowy

Regulacja ciep┼éoty góry i do┼éu komory wypiekowej.
Czas wypieku od 2 do 10 min.
Panel jest prosty w u┼╝yciu i pozwala tak┼╝e na wybór zapisanych potraw.